Gravid 28+6: Konstiga känslor

På sistone händer det att jag ibland får små obehagskänslor. Oftast kommer det när jag sitter med andra människor, tex runt fikabordet på jobbet; plötsligt känns det som att jag befinner mig helt utanför gemenskapen, i en bubbla isolerad och malplacerad, och i bröstkorgen växer en känsla av ångest och obehag. Det liksom griper tag i mig och sitter kvar en kort stund. Det här är något nytt, visst har jag haft liknande känslor förut men då har de varit förknippade med eller berott på en viss situation. Nu kommer det utan förvarning och utan tydlig anledning. Allt känns bara obehagligt och obekvämt för en stund innan jag typ gör en mental omruskning och lyckas kliva tillbaka till verkligheten. Jag skyller helt på graviditeten men hoppas det lägger sig snart, vill verkligen inte utveckla något som får mig att må dåligt. Kommentarer
s

Kan de vara panikångest på G? Min vän utvecklade de i typ 7 månaden. Hennes berodde till stor del på oro inför förlossningen som hon inte ville tänka på. Det kan ju såklart vara tusen anledningar men mitt råd är att ta tag i det innan det växer till något ohanterbart.
ta hand o dig!

Svar: Hej. Vet inte, hoppas verkligen inte det. Det känns inte så allvarligt nu. Jag ska försöka hitta strategier för att komma ur det, men det är svårt när jag helt plötsligt tycker det är obehagligt att bara vara. Kram och detsamma!
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-10-16 @ 23:38:57
URL: http://www.fladdertanke.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0