Tack

Jag har bestämt mig för att det här inte blir någon mammablogg. Jag har startat en privat och ickeanonym blogg istället. Däremot låter jag bloggen ligga kvar, för jag vet hur viktigt det är att som ofrivilligt barnlös hitta såna här bloggar och bli påmind om att det kan gå! Trots PCO och andra hinder så finns det solskenshistorier. Jag vill vara en sådan.

TACK snälla läsare för att ni följt mig under den här resan! Era kommentarer, hejarop och tröst har varit ett enormt stöd de här två åren som bloggen varit aktiv. Ni är underbara! Och jag önskar alla som försöker och kämpar att hålla modet uppe. Försök hitta andra meningsfulla värden i livet att luta sig mot och ägna tankar och känslor åt, parallellt med alla känslor, energi och tankeverksamhet kring den barnlängtan som ständigt river i kroppen. Det lindrade åtminstone för mig. Jag önskar er alla lycka till och att ni snart får ert efterlängtade barn i er famn, hur det än går till.

TACK BB Stockholm för att ni gjorde förlossningen av vår dotter så bra som möjligt. Jag kan varmt rekommendera alla stockholmare att föda här.

Och slutligen,

TACK Sophiahemmet IVF- och fertilitetsmottagning för att ni hjälpte oss att få vårt älskade barn! Ni ställde upp på alla sätt, inte bara rent medicinskt, från att snabbt besvara mail till att inge hopp när allt kändes hopplöst. Utan er hade vi inte haft vårt lilla knyte här hos oss. Ni är världsbäst.


PS. Vill ni fortsätta ha kontakt eller fråga något, maila gärna. Jag har vb kampenmotpco@hotmail.se till min privata.


Kommentarer
Hannah

Stort lycka till med det nya livet som MAMMA :D Kram Hannah

Svar: Tack så mycket. Och du med, som trebarnsmamma.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2015-01-13 @ 17:54:09
URL: http://frukallstrom.blogspot.com
Tina

Åh vad tråkigt för oss, men jag förstår. Lycka till med lilla bebisen och om ni eventuellt försöker er på ett syskon så småningom,

Svar: Ja, då kanske jag väcker upp bloggen igen =)
Tjejen bakom Kampen mot pco

2015-01-13 @ 18:02:52
drommaromettplus

Lycka till i framtiden!
Hoppas att du börjar skriva igen när det ev blir aktuellt med syskon, får bara hoppas att det inte tar lika lång tid och lika jobbig resa nästa gång.
Kram

Svar: Tack! Vi får hoppas det, nu känns syskon långt borta, kanske inte så konstigt. Men en dag.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2015-01-13 @ 18:06:40
URL: http://drommaromettplus.blogg.se/
Hanna

Grattis!

Svar: Tack :)
Tjejen bakom Kampen mot pco

2015-01-14 @ 23:02:33
URL: http://bjorklundhanna.blogg.se
Novella

Tack för en fantastisk blogg, du till och med inspirerade mig att börja en egen för att göra precis vad din blogg gjorde för mig. Stöd, förståelse, att inte känna sig ensam och även få se ett lyckligt slut.
Tack än en gång ⭐️❤️🌹

2015-11-29 @ 17:57:51
URL: http://frantvatilltre.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0