Gravid 28+5: Min navel

En ny intressant kroppslig förändring blir mer och mer framträdande. Min navel börjar nämligen bli uttryckt inifrån! Min sambo har påpekat tidigare att min navel (som tills nu bestått av ett hål som han gärna stoppar in ett finger i och får mig att pipa till av skratt och obehag = kittlig) minskat och blivit alltmer grund. Snart kanske jag rentav får en "utåt-navel" - en plupp som sticker ut och gör magen ännu mer lik en uppblåsbar badboll. Fortsättning följer... Kommentarer
Anonym

Haha! Vilka förändringar kroppen gör! Min navel har bara "plattats ut". Trodde den skulle pluppa ut, men den har inte kommit än. Däremot kan man tydligt se att den innersta delen av naveln aldrig tidigare sett solen..;) Har du fått någon hormonsträng över magen? "Raggarsträng"?

Svar: Ingen hormonsträng än. Raggarsträng av hår har jag alltid haft från navel till venusberget om jag inte noppar bort den. Men jag gillar min nya lilla navel, min förra var för stor och avlång och inte alls lika liten och nätt som nu.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-10-16 @ 09:24:07
Dujaghanvi

Glömde skriva mitt alias på tidigare kommentar, det var iaf jag som skrev om naveln och raggarsträngen! :)

2014-10-16 @ 09:25:31
URL: http://dujaghanvi.blogg.se
Hannah

Min navel är nog det enda som skrämmer min man, den är sig inte lik haha ;)

Svar: Hur ser den ut?? :) Har den blivit normal mellan graviditeterna eller förändrats för aaaaalltid?
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-10-16 @ 09:53:54
URL: http://mammasnart5.blogspot.com
Hannah

Första graviditeten så hände inte så mycket med själva naveln, den blev bara platt. Men varje kväll när huden var som mest spänd var jag alldeles blå runtom :) Och från piercinghålet och uppåt så fick jag min enda bristning (tog ur piercingen innan jag blev gravid) Efter graviditeten så blev den bristningen lite rynkig. Andra graviditeten fick jag plötsligen en utåt navel, och samma nu! Den har även blivit "större" i diameter eller vad man ska säga haha. Och jag blir fortfarande blå på kvällarna :D Så den är nog aldrig sig lik igen ;)

2014-10-19 @ 19:57:09
URL: http://mammasnart5.blogspot.com
Jessie

Min navel som är som din (ett hål sambon verkar tycka är ok att peta in ett finger också) blev mer sluten. Såg jättekonstigt ut. Ploppade inte ut utan blev platt och omsluten, svårt att förklara :p

2014-10-20 @ 12:23:38
URL: http://nattstad.se/itsjessie


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0