Gravid 27+3: Ont vid revbenen

Jag står inte ut :(

Det gör ont vid/strax under höger revben och det stramar liksom ut under armen runt bak på ryggen. Jag ålar mig som en tok på jobbet och byter ställning stup i kvarten utan resultat, det blir bara värre framåt eftermiddagen och än är det flera arbetstimmar kvar... Väntar på återuppringning från mvc men kommer förmodligen bara få höra att det är normalt.

Jag vill bara slippa det här! Kommentarer
DmPCOS

Jag kan byta med dig, inga problem! ;)

Svar: Inte för nåt i världen :)Är såklart jätteglad och lycklig men smärta är smärta, det är svårt att inte bortse från den och bara njuta.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-10-06 @ 17:35:22
Therese

Tycker inte det låter normalt!!! Har varit gravid 2 ggr och har aldrig upplevt liknande. Inte har jag hört talas om någon annan heller. Be om en ordentlig koll. Att vara gravid är ingen dans på rosor. Inte kan man njuta hela tiden... Framförallt inte när man har smärtor.

2014-10-06 @ 20:43:35
Malin

Jag har haft exakt samma från och till! Var till och med in på akuten och gjorde ultraljud över området, men de hittade (så klart) ingenting konstigt trots att jag hade så krampont att jag trodde jag skulle svimma.
Det enda som hjälpt mig är varm dusch (lindrar minimalt, men lite) + att jag undviker gluten (experimenterade fram det själv).
Hoppas du hittar en lindring!

2014-10-07 @ 17:04:48
URL: http://privaterocklife.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0