Gravid 8+6: Kittlar och sticks

Känningar, jag har känningar i nedre delen av magen! Det sticks, kittlas och drar till ibland, jag märkte det speciellt när jag promenerade förut - för varje steg jag tog kändes det på höger sida mot höftbenet. Det måste bara vara livmoderns ligament som töjs! Kan inte magen börja växa snart? Jag vill se förändringarna fysiskt!



Kommentarer
Tina

Jag håller med, vill oxå att det ska synas..och kännas! Jag känner ju ingenting. Tur att jag fått se det lilla livet annars hade jag varit fundersam på om det verkligen är nån där inne 😊

Svar: Samma här =) När ska du på nästa ultraljud?
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-05-28 @ 23:46:17
dujaghanvi

Härligt att du känner saker! Längtade och längtar fortfarande efter magen. Har en liten pluttekula, men då är jag ändå i vecka 18...inte för att vara negativ, men det kan ju ta ett tag. Eller så får du mage i vecka 12! You never know! Härligt att det kittlar och sticks iaf! :)

Svar: Vi får se! Jag har som sagt redan mage sen tidigare pga. övervikt kring buken men ibland svullnar jag upp och blir ännu tjockare efter att jag ätit, då blir jag lite orolig att folk ska börja misstänka.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-05-29 @ 11:40:40
URL: http://dujaghanvi.blogg.se
DmPCOS

Känner igen otåligheten! Dock var jag glad att den inte växte med tanke på hur de gick. Sen ligger min livmoder mot ryggraden så ska bli spännande om man ens får en mage den dagen. Hoppas det!

Snart har tiden gått lite till å då kommer du ha din skymtandes bula ;) Skönt å härligt med känningar!

Svar: Det är jättehärligt. Min mage är redan rund sen förut pga. pco och övervikt men det vore kul att se förändringar snart, har fotat så jag kan jämföra tidigt gravid med lite senare gravid.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-05-29 @ 13:20:12


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0