Mensvärk

Har mensvärk och flytningarna blir mer och mer likt blod. Bröstvårtorna ömmar. Jag är ledsen.


Kommentarer
DrömmamedPCOS

Åhh...:( Önskar er så att få 2 streck. Är ju "bara på't igen"...men fy fan vad surt. Kram till dig!

Svar: Tack... jag önskar också två streck...
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-02-16 @ 20:02:41
URL: http://drommamedpcos.bloggo.nu
dujaghanvi

Blir så ledsen för er skull..kram

Svar: Tillbaka-kram!
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-02-16 @ 20:11:21
URL: http://dujaghanvi.blogg.se
Frida

mitt hjärta svider! :(
varför är livet så orättvist?!
<3

Svar: Jag vet inte =(
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-02-16 @ 20:15:25
URL: http://intesjalvklart.bloggplatsen.se
Anonym

Jag tänkte ge mig till känna här. Jag hittade din blogg för nån månad sen när jag sökte på pco och puregon precis efter att jag fått besked om att jag skulle börja med sprutor.
Jag är inte alls i samma situation på ett sätt men ändå är jag det på ett annat sätt.
Jag har en son som är ett och ett halvt år, han blev till helt oplanerat efter att min p-ring börjat krångla. Efter att han fötts började jag aldrig med något preventivmedel. Vi ville ha syskon tätt och tänkte att blir det så blir det. Efter ett halvår började jag undra när mensen skulle komma. Efter nio månader pratade jag med kvinnokliniken som skrev ut provera över telefon för att se om det skulle kickstarta igång mensen. Men det hjälpte inte. Eftersom jag och min sambo har ett gemensamt barn får vi ingen hjälp av landstinget så vi vände oss till en privat gynekolog istället. På första besöket konstaterade gyn snabbt att jag har PCO och ingen egen ägglossning. Fick provera igen för att kunna prova pergotime. Men det fungerade inte alls, det påverkade inte äggstockarna överhuvudtaget. Så jag fick prova sprutor. Fick vänta över juluppehållet och började spruta den 5e januari. Jag sprutade 50ie i 8 dagar, hände inget alls, sen 75ie i 4 dagar men det hände inget alls, 100ie i 4 dagar men ändå absolut ingenting, sen 125ie i 6 dagar och då äntligen efter 22 dagars sprutande hade jag en mogen äggblåsa och fick ta ovitrelle den 27 januari och hade ÄL dagen efter. Tyvärr så funkade det inte eftersom jag fick mens exakt fjorton dagar efter ÄL.
Jag blev självklart oerhört besviken men ändå glad att jag åtminstone fått en ägglossning och en mens. Till och med läkaren var lite bekymrad när jag inte hade reagerat alls på 100ie.
Jag har följt din resa eftersom vi började så nära i tid och jag hoppades så att det skulle funka för dig den här gången!
Jag vet som sagt att vi inte är i samma situation men det är en stor omställning för mig då jag alltid önskat mig en stor familj och jag har varit nervös över att inte kunna få barn. PCO:n är antagligen ärftlig i mitt fall då min mamma i princip aldrig haft mens och fått äta massa hormontabletter för att bli gravid. Hon har dock aldrig fått någon diagnos och därför har jag bara varit orolig över att något liknande skulle hända mig. När jag sen blev gravid spontant så avskrev jag det men uppenbarligen var det för tidigt.
Nu har jag dock börjat spruta igen och hoppas på att kunna få en äggblåsa att mogna lite tidigare den här gången.
Hur har det gått för dig? Man kan ju blöda under graviditeten också så ta ett test hur eller hur.
Jag ville bara berätta min historia eftersom jag följer din. Jag hoppas att du inte tar illa upp för att jag känner igen mig trots att jag har ett barn.
Jag håller tummarna för dig!

Svar: Tack för ditt inlägg. Hoppas det är OK att jag publicerar din kommentar, annars får du be mig återkalla publiceringen så fixar jag det.Jag har också drömt om en stor familj, i mina lekar som barn hade jag alltid minst fem barn och gärna tio, med namn och olika åldrar. Nu börjar jag försonas med tanken på att det kanske bara blir ett.
Så tråkigt för dig att det inte blev något heller. Sekundär barnlöshet är också svårt.
Håller tummarna för dig med.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-02-16 @ 23:49:01


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0