Gravid 4+3

Graviditetssymptom:

Varm! (kan bero på förkylningen), stickningar/hugg/molvärk i magen, glad och förväntansfull.

 

 



Kommentarer
Tina

Åhså spännande. Jag tyckte det var svårt att veta hur lång cykel och så där som man har...när man inte har någon egen cykel.

Ska ni på nåt tidigt ultraljud? Vi ska få gör att om två veckor. Då är jag i vecka 8.

Svar: Jag vet inte heller, men vet när jag hade ÄL, och 28 dagar är ju standard. Det är ju ändå bara på lek tills barnmorskan räknar ut det. Det här med vul i v 8, fick du be om det eller föreslog dom det?
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-04-27 @ 15:39:54
Tina

Nä precis, hos barnmorskan får man ett mer exakt datum. Men det borde stämma något sånär. I så fall 18 dec för oss, även om jag älskar julen, så slipper jag gärna att få bebisen i julklapp :)

Du/ni borde kunna hålla in på nya året :)

Det var dom (på kliniken) som sa att jag skulle på ul, inget jag själv bad om eller frågade efter. Men det känns bra att få en liten förkoll på hur det ser ut där inne.

Svar: Jag vill också :)Ringde du på en gång du plussat eller väntade du nån/några veckor?
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-04-27 @ 17:04:47
Louise

Visst är det kul med alla appar man kan räkna ut på även om det är senare man får ett mer fast datum. Jag har också pcos och gjorde ett ivf som fick avbrytas pga överstimulering. Månaden efter blev jag spontant gravid vilket kändes väldigt oväntat med tanke på vi har försökt i tre år. Jag vet inte exakt vilken vecka men ska på ultraljud i början på maj och är troligtvis i vecka 7 nu enligt mina beräkningar. Hos mig har det inte landat än men det blir nog mer verkligt efter ul. En decemberbebis borde det bli iaf!

Svar: Ja jag kan heller inte riktigt ta in det. Mycket för att det inte syns nåt och inte känns så mycket. Det är nog lättare att se det med egna ögon. Längtar tills jag också är i v 7 och även v 12 osv.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-04-27 @ 18:02:47
sockernosen

Häftigt, en nyårsbebis!

Svar: Ja visst är det!
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-04-28 @ 14:46:58
URL: http://sockernosen.wordpress.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0