Försök nr 5: Provera

Idag intogs första Proveratabletten av 10! Förhoppningsvis blir det en mens om två veckor och då kan jag börja med sprutor.
Avståndet till BIM känns oöverstigligt långt, men snart, snart är jag där och kan sitta och känna efter vilka graviditetssymtom som finns och inte finns.


Kommentarer
Sara

Hej,

Lovade ju att höra av mig när vi började vår resa med IVF.

Jag började den 29/7 med att ta proveratabletter och på sen på cd3 så började jag sprotor och på stimmuleringsdag 5 med en spruta så jag inte skulle få ägglossning. och dag 6 hade jag första kollen för att se om det hänt något.. Det hade växt många ägg ca 25st på varje sida..och alla de vill de ju inte att de ska börja växa. Så hade jag även fått lämna ett blodprov och på eftermiddag fick jag veta att jag skulle höja lite och nästa besök varannandag.. så efter den kollen så blev det avbrutet eftersom jag hade förlånga hormonvärden i blodet och äggen hade inte växt som de ville...så nu väntar på mens så jag kan börja igen..Men nu börjar de en högre dos.

Har inte känns speciellt mycket på denna sväng..har liksom gått och vänta på att de ska hända något. Vist humöret har pendlat och jag har varit extremt trött..men de kan ju bero på andra saker med. Men nu är vänta på mens å omstart med massa sprutor..

Hoppas det går bra för er med.

Kramiz
Sara

Svar: Hej Sara!Tack för att du delar med dig. Tråkigt att det inte blidde nåt förra cykeln. Jag väntar också på mens nu för att börja med sprutor.
Kram
Tjejen bakom Kampen mot pco

2013-08-28 @ 21:46:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0