Gravid 26+2: Tankar om förlossningen

Slötittar på brittiska förlossningsserien One born every minute på You Tube samtidigt som jag klickar runt bland bebiskläderna på Tradera (vann precis ett par byxor!).

13 veckor kvar nu. Tårarna rinner varje gång en bebis föds fram på datorskärmen. Jag längtar till min egen förlossning. Det ska bli en spännande upplevelse - hur känns smärtan, hur kommer jag hantera allt, hur kommer min sambo vara i förlossningsrummet, hur är det att få upp den nyfödda på bröstet, hur kommer hon se ut - som en skrynklig gubbe eller en blå groda? Jag har inte ens legat på sjukhus, ej heller aldrig upplevt någon riktig smärta. Hela upplevelsen är något jag ser fram emot och jag hoppas verkligen att allt går bra, att det trots smärtan huvudsakligen är en positiv händelse så att jag vågar föda fler gånger.



Kommentarer
Hannah

En unge i minuten gick på 4an när jag var gravid, satt och tokgrina framför tvn varje gång haha :)

Svar: Det går några skraltiga avsnitt på YouTube men har redan plöjt igenom dom. Visst är det känslomässigt - speciellt när papporna gråter.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-09-28 @ 09:18:28
URL: http://mammasnart5.blogspot.com
thilda

Pco för mig också. men gravid v 31. år 2014 verkar va ett bra år:) fin blogg med tankar och funderingar som är sååå klockrena. lycka till

Svar: Ja, 2014 var året det hände :) Jag är glad att du uppskattar det jag skriver.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-09-28 @ 22:45:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0