Blödningen avtog

Jag fick bara den blödningen igår. Jag bedömde den som en spotting. Däremot har den övergått i nån svartbrun gegga som liknar det jag kan få strax innan mens, typ koagulerat blod, som jag fick under kvällen och natten. Jag är spänd på att höra vad läkaren tror senare idag.


Kommentarer
Dujaghanvi

Jättekonstigt. Bra att du ska till läkaren idag! Kan det vara någon typ av ägglossningsblödning?

Svar: Om det ändå vore så väl... :( Kan berätta i ett nytt inlägg.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-01-22 @ 09:29:37
URL: http://dujaghanvi.blogg.se
Sandra

Hej och tack för att du skriver en spännande och informationsrik blogg. Kul att läsa om att andra sitter i samma sits som en själv. Har också Pco och väldigt liknande start på behandling med pergotime. Varit ihop med killen i 9 år nu och vi längtar så vi blir galna efter det fina plusset. Har precis börjat med pergotime enkel dos omgång 3. Fick varken ägglossning eller mens av första kuren i somras. Andra kuren nu i december fick jag sen ägglossning på och nu också mens. .så nu är det tredje försöket på g. Tog första tabletten idag.
Lycka till för både dig och mig
Sandra :)

Svar: Ja, lycka till för oss båda!!!Visst blir man galen av längtan... ibland känns det som att ingenting är viktigare än att få barn. Synd att det inte tog sig i december när du hade ägglossning. Det är min rädsla (bland många), att jag får ägglossning men ändå inte blir gravid.//KMP
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-01-22 @ 18:49:55
Sandra

Kan tillägga att jag slutade med p piller 2009. Har därefter gått till och från hos gyn på grund av oregelbunden mens. Som längst 1 år och 6 månader emellan. Visade sig att jag hade en dermoidcysta på ena äggstocken som växte och säkert hindrade min ägglossning så juli förra året blev det operation. Nu är vi äntligen igång igen på allvar efter den. Vi har utretts och det enda man funnit är min pco-s. Har väldigt pco liknande äggstockar. Har aktivt försökt få barn sedan nov 2012 men har å andra sidan hoppats ända sen 2009. Skyddet har ju varit lite si så där dom åren :p men ändå inget :( aldrig vad jag vet ens varit gravid. Du?

Svar: Jag har heller aldrig varit gravid. Har precis som du extremt oregelbunden mens, och har periodvis inte haft p-piller trots samlag. Det blev ändå inget barn. Inga cystos här heller, tack gode gud, men tur att du kunde operera bort den. //KMP
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-01-22 @ 18:56:50
Dujaghanvi

Hur har det gått?!

Svar: Jag kom hem sent idag och hade inte möjlighet att mobilblogga. Jag ska skriva strax.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-01-22 @ 21:13:01
URL: http://dujaghanvi.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0