Gravid 10+6: Uppsvälld

Puh... Efter middagen känner jag mig proppmätt och magen uppsvälld, det gör nästan lite ont av att vara så uppblåst... Bad sambon ta ett foto och så la jag på ett filter så ni ser konturerna av magen.
Imorgon innan frukost ska vi äntligen börja ta magbilder, dvs. på tom mage! Blir kul att dokumentera hur den växer och se när det faktiskt syns någon skillnad mot min vanliga rundmage.
 
 


Kommentarer
Tina

Jag blödde i natt. Paniken!!! Kunde inte somna om och grät så jag hulkade. Fick åka in på akut ul i morse, där såg allt bra ut, bebisen hade växt och sprattlade som en galning. Pjuh!
Dock sa dom att det inte är några garantier för att det inte blir missfall, så nu håller jag tummarna att det inte blöder mer. Är i vecka 12+5 så jag hade hoppats att man kunde slappna av nu.

Svar: Åh nej, vilken oro! Men det ska ju vara normalt enligt gravidboken jag läser. Det kan bero på massa faktorer. Att barnet lever betyder ju att just den här blödningen inte var någon fara - men sen kan ju andra saker hända givetvis men vi håller tummarna att allt fortsätter som det ska! Kram
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-06-12 @ 12:46:50


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0