Rekord

I måndags slog jag rekord. 56 unika besökare var inne på min blogg. Det känns jätteroligt med så många besök trots anonym blogg och relativt få foton.
 
Det vore kul att veta hur många av er som är i samma situation (ofrivilligt barnlös och/eller med PCO-symptom), om ni vill svara?


Kommentarer
Camilla

Jag är i samma sits. Har dock genomgått tre omgångar puregon så nu blir det ivf. Ätit provera nu då det tydligen ör bra för kroppen att blöda ibland (jag har inte fått mens av mig själv på flera år). Dock vill inte kroppen blöda nu heller trots provera. Hur många dagar efter avslutad proverakur fick du mens?

Svar: Hej Camilla. Jag har ju gjort tre Puregonbehandlingar men än är inte IVF aktuellt för mig, vi måste prova Puregon ordentligt och ge det en rimlig chans (svårt hitta rätt nivå på doseringen). Hur kommer det sig att ni inte provar mer med Puregon? Sist fick jag mens 1 dag efter Provera, gången innan dess tror jag det tog 7 dagar. Om du inte blöder kanske det bara beror på at du inte har någon uppbyggd hinna att blöda ut, om jag fattat hela processen rätt? //KMP
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-01-22 @ 06:49:28
Tessan

Hej! Är ofrivilligt barnlös och ska just påbörja IVF. Suger åt mig ALLT som går att läsa på nätet om detta 😊
Tack till er som skriver och bloggar om detta!!

Svar: Spännande!! Sug åt dig hur mycket du vill, det är bara glädjande om du kan hitta något du kan ha nytta av inför din behandling. Hur långt har du kommit i processen?
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-01-22 @ 07:33:59
Dujaghanvi

Ja - du vet ju att jag är med i "klubben" och är en frekvent läsare, gärna flera ggr om dagen uppdaterar jag mig om hur det går!

Svar: Och jag försöker skriva varje dag! Uppskattar din blogg också!
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-01-22 @ 09:28:22
URL: http://dujaghanvi.blogg.se
En ny fas i livet

Jag har ju mejlat med dig på familjeliv tidigare när vi båd skulle sluta med P-piller! Jag skulle höra av mig till gyn i januari om inget hänt och det har det inte heller.. Men jag har bestämt mig för att höra av mig dit i april/maj, eftersom jag har så mycket annat skit omkring mig nu. Gillar din blogg skarpt, hög igenkänningsfaktor! Läser flera andras med och ensamhetskänslan lättar något. Jag skriver också men bara lite sporadiskt när jag behöver det. Håller alla tummar och hoppas att det snart ska gå vägen även för dig <3

Svar: Hej. Jag minns dig inte riktigt, jag ber om ursäkt för det.Du kan vänta lite till, bara du känner att det är det bästa alternativet för dig just nu. Det glädjer mig att du kan känna igen i det jag skriver, på gott och ont såklart. Håller tummarna för dig med. //KMP
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-01-22 @ 13:29:12
URL: http://ennyfasilivet.blogg.se
Lillajag

Tack för att du delar med dig! Jag lider också av PCO, och kommer påbörja min första behandling med Pergotime denna veckan.

Svar: Stort lycka till, hoppas det tar sig på första försöket! //KMP
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-01-22 @ 18:26:17
DrömmamedPCOS

Ja mig känner du ju igen som har en rätt nystartad blogg och gillar att följa andra för det ger så otroligt mycket i denna tuffa färd till vårat allas gemensamma mål!(lång mening!) Att slippa känna sig ensam är guld vissa dagar :) Jag har PCOS!

Svar: Hej hej! Visst är det guld att dela med sig av sina erfarenheter och tankar. //KMP
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-01-24 @ 10:50:55
URL: http://www.drommamedpcos.bloggo.nu
Nathalie

Hej!
Har precis hittat in till din sida. Har oxå PCO och genomgått 6 pergotime kurer. Ägglossning efter trippeldos, men ändå inte gravid. Väntar nu på att få köra igång med puregon efter UL i nästa veckan, de vill kolla slemhinnan en gång till innan. Känns skönt att läsa om nån som befinner sig i samma situation, ger alltid nån tröst i allt elände!
Önskar dig all lycka till!

Svar: Hej och välkommen hit! Du får gärna följa med i min blogg, känns bra att någon annan finner styrka i det man skriver. Tack för din tanke.
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-02-05 @ 10:33:43


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0