Gravid 18+2: Sammandragning?

Jag tror jag fick en sammandragning igår kväll. Plötsligt drog magen ihop sig och blev stenhård och typ krampade. Kan det vara en tidig sammandragning?


Kommentarer
Hannah

Absolut! Du kommer ha sammandragningar hela graviditeten, både sådana du känner och inte känner. Det är livmodern som "tränar" och är inte farligt, så länge de inte blir riktigt onda såklart. Jag får sammandragningar så fort jag tex går i trappen :D På slutet med förra graviditeten hade jag onda sammandragningar varje natt och trodde förlossningen var på gång men det tog några veckor. När det väl satte igång sedan så gick det skitfort, enligt barnmorskan var det för att livmodern var "uppvärmd" och redo haha!
Jag har ju legat före dig men nu efter RUL när jag blev tillbakaflyttad så är jag efter dig, 18+0 idag :) Jag är dock övertygad om att jag kommer föda nån gång 25-28 dec...!

Svar: Nämen, vad långt du blev flyttad. Jaja, det spelar ju inte sån stor roll, förmodligen blir det inte exakt BF än.Jag får se fram emot fler sammandragningar. Kram
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-08-03 @ 08:50:03
URL: http://mammasnart5.blogspot.com


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0