Igår kom tårarna ändå

Positivt tänkande var det ja... Helt plötsligt kom tårarna. "Älskling, håll om mig hårt, jag är rädd". Ju mer jag pratade desto mer krampaktigt höll jag i honom. Gråten var hulkande och ångestfylld. Tänk om det inte går. Tänk om vi måste göra ivf och det inte hinns med innan sommaren utan måste vänta till hösten, lagom till vårt "tvåårsjubileum" av barnlöshet. Tänk om det inte går alls.

Älskling, jag är rädd.



Kommentarer
dujaghanvi

Hur har det gått på VULet idag? Åh jag blir så ledsen att du känner så där, men kramas med din man och försök hitta styrka i det. Det kommer ju lösa sig, det är skit att det tar tid, men det kommer att lösa sig, lovar!

2014-04-08 @ 15:58:36
URL: http://dujaghanvi.blogg.se
Tina

Här blev det oxå tårar. Jag visste ju innerst inne att det nog var ovitrellen som spökade när jag fick positivt test igår. I morse var det negativt, även om man är inställd på det blir man som besviken och upprörd. Men än kan det väl ändras till ett plus, har gått 11 dagar sedan sprutan idag..,jag är dock pessimistisk 😢

Hur gick det på ul idag? Jag hoppas innerligt att det såg bra ut.

Svar: Ge inte upp än! 11 dagar efter ägglossning ÄR tidigt att testa. Vänta åtminstone 14 dagar... det kan ju visa minus för att ovitrellen gått ur kroppen men hcg-nivåerna fortfarande är låga. Sen om några dagar får du ett uppsving och det syns! Don't give up! Har du fått något BIM så testa då?
Tjejen bakom Kampen mot pco

2014-04-08 @ 16:49:29


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0