Försök nr 4 officiellt avslutat

Idag kom mensen. Femton dagar efter Ovitrelle. Så sannolikt hade jag ägglossning då, tjoho. De spottings jag haft i tio dagar oroar mig fortfarande men ska fråga mottagningen när jag ringt.
Nu får vi se hur denna mens beter sig och om den hinner gå över innan första sommardoppet infaller.
Ha en fin sommar så ses vi i augusti om inte förr!

Såhär ser ett riktigt ilsket rött streck ut när graviditetsstickan visar negativt.


Kommentarer
Drommarochlangtan

Men måste kännas jätteskönt att du fick ägglossning! Ett riktigt försök liksom :) ha en underbar sommar! I höst då jäklar!

Svar: Ja, det känns jätteskönt. Antar att det är ett riktigt försök, vårt första. Det är vårt fjärde medicinska försök men vårt allra första riktiga :)
Tjejen bakom Kampen mot pco

2013-06-24 @ 06:33:33
URL: http://drommarochlangtan.blogg.se
Tindra

Jag har ätit två omgångar med Pergotime, men fick inte ägglossning någon av gångerna. Ska i höst prova sprutorna du tagit nu. Då fu fick äl ger det mig hopp också. Jag är annars inställd på IVF.

Svar: Åh, lycka till! IVF ska inte behövas, men det är lätt att i tankarna gå direkt till "värsta tänkbara". Jag vill fortsätta gärna prova Puregon lite nu. Ska kontakta min läkare och diskutera vad mina spottings betyder, om det verkligen kan ha varit ägglossning eller inte. Du har ingen blogg man kan följa dig i?
Tjejen bakom Kampen mot pco

2013-06-24 @ 20:15:44
Tindra

Ska nog prova puregon, iaf en omgång eller två. Jag blir bara så skeptisk när Pergotime inte fungerade. Har tyvärr ingen blogg. Men läser din blogg kontinuerligt då vi är i samma sits. Har telefontid med min läkare i början av aug. Då ska vi diskutera om jag vill prova Puregon.

Svar: Jo, det tycker jag att du ska göra. Pergotime gav inga mogna ägg för mig men Puregonet verkar ge bättre effekt. Känns bra att skjuta in hormonet i kroppen också :)
Tjejen bakom Kampen mot pco

2013-06-25 @ 03:30:02


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Kampen mot PCO

Drömmen om ett barn - äntligen gravid!

RSS 2.0